Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Fel layout och ingen inspiration

Publicerad 2012-07-09 12:59:00 i Allmänt - osorterat,

 
Bloggen har sett lite underlig ut senaste tiden. Och inte vidare uppdaterad.
 
Insåg det idag, då jag för en gång skulle tittade runt hos mig själv. Uppstod då Blogg.se gjorde en uppgradering, och den tidigare valda designen tydligen byttes ut mot standard.
 
Nu är jag tillbaks till det vanliga utseendet i alla fall. En bit på vägen.
 
Däremot vet jag inte hur det blir med uppdateringar. Känner inte att jag har något som är av intresse att delge. Ingen vidare inspiration. Men den kanske kommer.
 
Eller så gör jag helt enkelt så att jag skriver ändå. Minnesanteckningar till mig själv, som det ju faktiskt till största del ändå varit ända sedan starten. Att ni sedan är en tapper skara som hänger med och läser, och ibland kommenterar, det är ju stor bonus.
 
Vi får se. Just nu är det ett par dagar kvar innan semester, och eftersom jag har noll inspiration och lust på jobbet, så kanske det blir något producerat här istället. Vi får väl se. Som sagt.
 
.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-07-09 14:06:01

Hej,

Har följt din blogg ett tag nu och har saknat uppdateringarna. För du skriver så himlas bra och tänkvärt. Även om vi inte känner varandra har du satt många tankar i mitt huvud som jag inte hade tänkt annars. Så jag hoppas att du fortsätter att skriva för trots att du kanske inte är inspirerad så inspirerar du andra :-)

/M

Postat av: alacs

Publicerad 2012-07-09 14:10:51

Värmande ord!

Tack snälla för den kommentaren du okända "M" - det är återkoppling som denna som ger mig gnista att fortsätta :)

Jomenvisst, jag ska försöka - det är en skön ventil, och ett utlopp för tankar som inte delges på andra ställen.

Önskar dig en fin sommar!

Postat av: -ME-

Publicerad 2012-07-09 15:57:01

Kommentarerna är det som driver mig. Drev. För när kommentarerna sinade, då sinade jag.

Och visst är det som M skriver, du kan ju inspirera andra även när du känner dig helt oinspirerad själv. Keep going!

Svar: Till en stor del är det sant, även om man kanske inte vill erkänna det; att det är kommentarerna som driver. Under hela våren har det varit tunnsått på den fronten, och då är det klart att drivet minskar lite :) Samtidigt vill jag inte fiska efter kommentarer. Men när jag ser att 80 olika har varit inne på sidan, och INGEN har kommenterat, då känns det lite pissigt. Faktiskt.
alacs

Postat av: Kompisen C

Publicerad 2012-07-10 21:02:57

Halloj. Åh vilken tur! Jag trodde jag hade blivit utestängd för jag drömde härom natten att du hade förstått mitt inlägg fel och trodde att jag tyckte att du var sjuk på något sätt och OJOJOJ vad arg du var. När jag vaknade förstod jag att det var därför bloggen såg konstig ut, och det verkade som en helt normal förklaring klockan 02:15.
Tackolov var det inte så!

Stjäl gärna bilder, förresten. För det gör jag själv. Med pride. Kram!

Svar: Nej men C, inte då! Önskar vissa inlägg kunde lösenordsskyddas (nu kan man bara lägga lösen på hela bloggen) men du skulle vara en av de första att få lösen :) Kram
alacs

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela