Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

Resultatet?

Publicerad 2012-07-16 07:27:24 i Personligt - motion, Personligt - välmående,

 
-22,5 cm och -3,4 kg blev det. Motionen nedan i kombination med ändrat födointag.
 
Nu gäller det bara att fortsätta. Det blir inga 90 minuter om dagen, men kan jag komma upp i 45 minuter om dagen de kommnde 14 dagarna är jag nöjd. Det är semester. Vi är på landet. Det finns vildsvin i skogen...
 
.

Kommentarer

Postat av: Singelmamman

Publicerad 2012-07-16 10:04:40

Fasiken så grymt duktigt! Jag önskar att jag också kunde träna varje dag. Kan är väl inte rätt ord, vill är det snarare. Och jag är inte så himla bra på "vardagsmotionen". Att gå istället för att ta bussen och så vidare.
Vildsvinen är skygga, har jag hört. Ni ska ha tur om ni får se några.

Svar: Jag måste ju passa på när trollen är hos sin pappa... Senaste dagarna på landet har det dock blivit dåligt med motion - som sagt så lockar inte vildsvinen till några längre promenader i skogen. Borde komma ifrån och simma lite men inte heller det har det blivit av.
alacs

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-07-16 21:21:28

Vildsvin kan vara motivationshöjare om det går långsamt :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela