Ett stenkast från Fyndet

- inte långt från Mitt i Fågelsången

8760 - dag 10 - 16

Publicerad 2011-01-16 21:59:30 i 8760,Må-bra-saker: Det blev både kvälls- och morgonträning, samt ett rejält snöskottarpass. Fick extra bonustid med barnen, som varit hos mig hela helgen. Ätit bra ända fram till fredag kväll - det spårade ur när barnen lagt sig...


Lev nu: Fick en avbokning med kort varsel i början av vecka, då kunden i fråga gick bort dagen innan. Blev akut påmind om vikten av att ta vara på varje dag och leva nu.

 

Njut av det vackra: Kom hem till ett skinande rent hem i onsdags. Har återupptagit min städhjälp - väl investerade pengar! Har även spenderat en liten peng på ny trappbelysning.

 

Se framåt: Julen är utstädad, helt och fullt till slut, och det är lätt att se fram emot ljusare tider, och spirande trädgård, trots snö, regn och blask.

 

Res och samla minnen: 20 dagar kvar, sedan far vi - 4 vuxna och 6 barn till sol och värme!

 

 

.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

alacs

Mamma till 3 halvtidsboende älskade ungar (10, 9, 3.5). Jobbar som affärssystemskonsult. Periodare vad gäller träning. Älskar vitt. Svag för mörk choklad. Skriver om tankar kring barnen, vuxenlivet, betraktelser i vardagen, med inslag av resor, inredning (sällan just nu) och skilsmässan (inte heller så ofta), eller snarare konsekvenser av den samma.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela